Menu

Het netwerk van Orange

Thuis

 

Bij Orange kan iedereen genieten van een premium internetervaring dankzij ons assortiment aan supersnelle aanbiedingen en onze intelligente wifi-oplossingen.  

We bieden jou de allerlaatste technologieën, zodat jij bereikbaar blijft en toegang krijgt tot je favoriete apps of series op elk moment, overal in huis.

Voordelen van Orange

Een premium internetervaring bij jou thuis

Voor iedereen

Ons gigabitnetwerk is beschikbaar overal in België*, zonder werkzaamheden in je straat of bij je thuis.

Een premium ervaring

Surf, stream en game tegen een gigasnelheid, tot 1 Gbps* dus, én met onbeperkt surfvolume*. Onze prioriteit is om je vandaag én in de toekomst een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. 

Stabiel & krachtig

Je internetverbinding laat je niet in de steek, ook al surft je ganse gezin tegelijkertijd. Onze slimme wifi-oplossingen zorgen voor een snelle en ononderbroken verbinding overal in huis.
 

Op maat

Je kiest de formule die het beste bij je gebruik past. Veranderen van internetdienst doe je eenvoudig via je Klantenzone of in je My Orange-app.

Geavanceerde apparatuur

Apparatuur van de nieuwste generatie

Nieuwe modems en wifi-boosters

Nieuwe modems en wifi-boosters

Nieuwe modems en wifi-boosters

Compatibel met de DOCSIS 3.1-technologie die snelheden van 2,5 Gbps ondersteunt en geschikt is voor intelligente wifi-technologie 6, bewijst de nieuwe Orange-modem dat Orange investeert in de toekomst.

Gemaakt van uitsluitend gerecyclede materialen, voorzien van de nieuwste generatie wifi-chipset en ontworpen met mechanismen om interferentie en netwerkverzadiging zo goed mogelijk te bestrijden. 

De nieuwste generatie tv-decoders: Orange TV Box

Orange TV Box

Nieuwe decoder, nieuwe functies!

Gebaseerd op het Android TV-ecosysteem, stelt de nieuwe interface je in staat om direct toegang te krijgen tot de inhoud die je wilt (via native apps zoals RTBF Auvio, RTL Play of Amazon Prime) en deze in 4K-kwaliteit te streamen.

Orange TV Box
Onze wifi-oplossingen

Geniet van een naadloze topervaring

My Comfort Service

VIP-behandeling

Geniet van een reeks op maat gemaakte services voor een eersteklas internetverbinding.

WiFi Comfort

Versterk je wifisignaal

Geniet van een vloeiende wifiverbinding die perfect is aangepast aan je huis dankzij onze WiFi Comfort-boosters.

VoWiFi

Bel via Wifi

Heb je een minder sterke netwerkdekking, maar wel een krachtige wifiverbinding?

Bel dan met je smartphone met Voice over Wifi.

Nog meer voordelen

Het niet-te-stoppen netwerk

Het Orange netwerk

Thuis of onderweg? Geniet van alle mogelijkheden dat het netwerk van Orange te bieden heeft. Blijf altijd verbonden en bereikbaar, waar je ook bent. 

Onderweg

Orange investeert voortdurend in zijn netwerk om je keer op keer een topervaring te bezorgen en je volop te laten genieten van 4G, waar je ook bent. We rollen ook geleidelijk aan ons 5G-netwerk uit zodat je kan genieten van een ultieme streamingervaring.

    * Het gigabit internetnetwerk is beschikbaar op fiber met coaxiale aansluiting via de Giga Fiber-aanbieding, met een downloadsnelheid tot 1000 Mbps en een uploadsnelheid tot 50 Mbps (afhankelijk van je regio). Deze aanbieding is vanaf nu beschikbaar voor 95% van de Belgen. Lees hier meer over onze snelheden.

    Onbeperkt internet:

    De internetdiensten zijn uitsluitend bedoeld voor een rechtmatig privégebruik in familiekring. Het rechtmatig privégebruik in familiekring is vastgelegd op 3 TB over een periode van één maand. Bij intensief gebruik tijdens de piekuren (tussen 17.00 en 23.59 uur) behoudt Orange zich het recht voor om de gebruikte volumes op elk moment te controleren en alle nodige maatregelen te treffen om de integriteit en de prestaties van het netwerk te waarborgen, met name door de geleverde diensten op te schorten of tijdelijk te beperken. Bij het overschrijden van de vastgelegde limiet blijf je surfen maar wel met een lagere snelheid (throttling) tot aan het einde van de betreffende periode. Lees die regels hier door voor meer informatie.

    Vanaf 19 maart 2024 stopt Orange met de levering van Mobile Booster 4G aan klanten met mobiele dekkingsproblemen thuis. Waarom? We willen onze klanten de nieuwste technologieën bieden. Daarom worden onze producten regelmatig aangepast of vervangen. De oplossing die Orange zijn klanten biedt om de ontvangst en kwaliteit van 4G-gesprekken binnenshuis te verbeteren, is voice over wifi (VoWiFi).