Menu

Love-opties

My Comfort Service

 

Altijd zen met Internet van Orange.

Met My Comfort Service geniet je van een heel aanbod diensten op maat voor een premium internetverbinding.

10 €/maand

Definitie

My Comfort Service, wat is dat precies?

My Comfort Service is een extra optie die je voor maar 10 €/maand kan toevoegen aan je internetabonnement om volop te kunnen genieten van extra diensten op maat en álles te kunnen halen uit de internetverbinding bij je thuis. 

Kwaliteit

Geniet van de beste internetervaring: Een WiFi-verbinding geoptimaliseerd door onze experts met ultraperformante WiFi boosters.

Continuïteit

Garantie op een onfeilbare verbinding zonder onderbreking dankzij een 4G modem die bij jou wordt geïnstalleerd, en de verbinding overneemt in geval van een onderbreking van de vaste internetdiensten. Gemoedsrust verzekerd!

Een ultieme vip-ervaring

Gepersonaliseerde ondersteuning en prioriteitsbehandeling bij al je interacties met onze klantenservice.

Concreet

De aangeboden diensten

 • Een installatie door een Orange-expert
  Een Orange-expert komt gratis langs om alle nodige apparaten te installeren zodat jij overal in je huis kan genieten van een eersteklas wifiverbinding.
 • 4G back-up
  De installatie van een 4G-back-up die een stabiele internetverbinding garandeert als je kabelinternet even onderbroken wordt.
 • Een persoonlijke en VIP ervaring
  - Garantie van een nieuwe installatie of verplaatsing van je apparaten binnen de 3 werkdagen
  - Reparatie van je apparaten binnen 24 werkuren en voorrang als je naar de klantendienst belt
 • Apparaten van de nieuwste generatie
  Voor je internet en tv (modems, tv-decoder, wifiboosters)
 • Een jaarlijkse controle door een Orange-expert
  Eén gratis controle per jaar, op afspraak, om alle instellingen en apparaten te checken.
my confort service
Activatie

Bestel de My Comfort Service

Ben je al klant?

Love of Home internet

Ben je al klant?

Love of Home internet

 • Ga naar je klantenzone, in de sectie "Mijn producten", "internet", "een optie toevoegen".

 • Voeg de optie My Comfort Service toe

  met een contract van 12 maanden*

Nog geen klant?

Love of Home internet

Nog geen klant?

Love of Home internet

 • Configureer je internet + mobiel Love-pack

  met of zonder TV
 • Voeg de optie My Comfort Service toe

  met een contract van 12 maanden *

* Als je de My Comfort Service-dienst binnen 12 maanden na activering opzegt, dan zal je een Eco-Participatie moeten betalen om de kosten te dekken voor de productie, recyclage/refurbishing van de apparaten.

Installatie van My Comfort Service

Installatie in 1-2-3

Geen zorgen: wij regelen alles voor u.

 

 1. Een Orange-expert komt bij je langs en installeert alle nodige wifiboosters zodat je overal in huis kan genieten van een eersteklas wifiverbinding!
 2. Hij installeert ook een 4G-back-up die een stabiele internetverbinding garandeert als je kabelinternet even onderbroken wordt.
 3. Geniet overal in huis van een vloeiende, stabiele, eersteklas internetverbinding!
Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag?

  My Comfort Service is een betaalde dienst (10€ incl. btw per maand) die je recht geeft op éénmaal per jaar een gratis bezoek van een technicus alsook de installatie van een 4G-back-up oplossing en indien nodig apparatuur(en) bedoeld om je wifidekking thuis te verbeteren. De apparatuur die in het kader van My Comfort Service is geïnstalleerd, blijft eigendom van Orange en moet worden terug bezorgd wanneer dezelfde service wordt gestopt, indien de apparatuur niet wordt terug bezorgd zal deze worden aangerekend.

  De 4G-back-up oplossing kan alleen worden gebruikt tijdens een onderbreking van de internetservice via de kabel. Deze oplossing wordt geleverd met een simkaart waarop een 150GB bundel is toegewezen. Dit wordt elk jaar vernieuwd. Deze simkaart is alleen te gebruiken in de 4G-back-up oplossing. Zodra de 150GB van de kaart is gebruikt, wordt je dataverbruik geblokkeerd tot de volgende jaarlijkse verlenging.

  Met My Comfort Service, geniet je ook van een voorrangsbehandeling bij het bellen naar 5000, behalve in geval van overmacht en dit enkel voor internetklanten die hun gsm bij Orange hebben genomen.

  My Comfort Service voorziet ook in de gratis vervanging van de Orange TV Box, modem en WiFi boosters in het geval dat nieuwe, efficiëntere apparatuur door Orange Belgium op de markt wordt gebracht. Deze wijziging wordt alleen doorgevoerd op verzoek van de klant.

  Ten slotte kan de deadline van 3 dagen voor een nieuwe installatie of voor een verhuizing van de internetdienst niet worden gerespecteerd als Orange niet de nodige informatie ontvangt van de eigenaar van het kabelnetwerk.

  My Comfort Service omvat de volgende diensten:

  •  Het gratis bezoek van een expert om jouw connectiviteitsbehoeften thuis te bekijken en waar nodig wifi-boosters te installeren.
  •  De installatie van een 4G Back-up (Airbox) die de verbinding overneemt in geval van een onderbreking van de internetdienst via de kabel, dit om de continuïteit van je internetdiensten onder alle omstandigheden te verzekeren.
  • De garantie om binnen 3 dagen een afspraak te hebben met onze expert voor een nieuwe installatie of voor een verhuizing en binnen 24 verkuren voor een reparatieverzoek.
  • Prioritaire behandeling van je oproepen naar 5000 door een toegewijd team van experts.
  • Één gratis bezoek van een Orange-expert per jaar om thuis je connectiviteit te checken.
  • Optimale connectiviteit in huis dankzij de gratis installatie van wifi-boosters en een 4G-back-up oplossing waarmee je onder alle omstandigheden kunt genieten van een continue internetdienst, en een gratis bezoek van een Orange-expert per jaar om je connectiviteit thuis te controleren (op verzoek van de klant).
  • Een VIP-ervaring met prioriteitsbehandeling van je oproepen naar 5000 door een team van experts die aan jou toegewijd zijn, en kortere responstijden bij het aanvragen van een nieuwe installatie of verhuizing van de internetdienst (maximaal 3 dagen) en een reparatieverzoek (maximaal 24 uur).
  • De garantie om altijd te profiteren van de nieuwste generatie modem, tv-decoder en wifi-boosters met de mogelijkheid om gratis de vervanging van je apparaten aan te vragen.

  Dit is een 4G-modem die de verbinding overneemt in het geval je internetmodem geen verbinding meer kan maken met het vaste internetnetwerk. Tijdens deze onderbreking neemt de 4G-modem het over en blijf je verbonden met het internet. Geen zorgen, je kunt onder alle omstandigheden blijven surfen, telewerken, online spelen.

  Een wifi booster vergroot je wifi-bereik in huis. Het aantal benodigde wifi-boosters hangt af van waar je internetmodem staat, de grootte en structuur van je huis en het aantal kamers waarin je wifi-dekking nodig hebt.

  Wifi boosters van Orange bieden u de volgende voordelen:

  • modulariteit: hoe meer dekking je nodig hebt, hoe meer wifi-boosters je toevoegt (maximaal 4)
  • mobiliteit: je compatibele wifi-apparaten zoals smartphones worden naar de meest efficiënte wifi geleid
  • de continuïteit van wifi-dekking op 5 GHz (de meest efficiënte wifi)
  • geen werken nodig: de wifi-boosters communiceren met elkaar via wifi op 5 GHz

  Net als een gsm-netwerk dat meerdere antennes nodig heeft om een regio te bestrijken, dienen wifi-boosters als wifi-toegangspunten (wifi-boosters) om je huis te dekken.

  Al deze wifi-versterkers communiceren en werken samen om een unieke en homogene wifi-dekking voor uw apparatuur te bieden.

  Je kan de activering van My Comfort Service aanvragen wanneer j maar wilt. Als de dienst eenmaal is geactiveerd en je binnen 12 maanden na activering om een deactivatie aanvraagt, wordt wel een Eco-deelname van € 75,- gevraagd. Deze bijdrage dekt de kosten van beheer, handeling, reconditionering en eventueel downgraden van geretourneerde toestellen (WiFi booster(s) en 4G back-up).

  Internet Opties

  Verbeter uw internetervaring met deze opties

  WiFi Comfort

  Internet

  Creëer een snel, slim en stabiel wifinetwerk in alle kamers van je woning vanaf 3 €/maand.

  Fixed Phone

  Vaste telefonie

  Bel onbeperkt naar alle vaste nummers in België én het buitenland voor maar 12 €/maand.