Menu
Hulp & Support

Kan ik onbeperkt surfen met de Love-pack en Home Internet?

De abonnementen Love en Home bevatten een onbeperkt surfvolume voor een normaal gebruik. Dat normale gebruik is vastgelegd op 3 TB over een periode van één maand. Bij het overschrijden van de vastgelegde limiet blijf je surfen maar wel met een lagere snelheid (throttling) tot aan het einde van de betreffende periode. Om een idee te geven: met 3 TB kan je 430 uur naar 4K-content kijken op streamingplatformen.

Wat zijn de regels?

Het surfvolume wordt gemeten tijdens de piekuren, tussen 17 en 23.59 uur. Bij het overschrijden van het normale volume wordt de surfsnelheid verlaagd tot 20 Mbps downstream en 2 Mbps upstream, tijdens de piekuren.

Kennisgeving

De klant wordt via sms en e-mail verwittigd wanneer zijn snelheid wordt verlaagd. In de sms wordt ook het einde van de throttlingperiode vermeld.

Impact op het gebruik

De surfsnelheid in de daluren wordt niet verlaagd (tussen 24 en 16.59 uur). Tijdens de piekuren kan de klant alles blijven doen, maar minder snel. Met een verlaagde snelheid kan je bijvoorbeeld content in standaardkwaliteit streamen op 1 tv-scherm. Voor klanten met een Orange TV Box wordt de cloudfunctie (voor opgenomen programma’s) niet meegeteld in het gebruikte surfvolume. Voor klanten met een Orange TV Box wordt de cloudfunctie (voor opgenomen programma’s) niet meegeteld in het gebruikte surfvolume. De klant heeft niet de mogelijkheid om extra volume te kopen.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden