Menu
Hulp & Support

Wat zijn de Orange Thank You-Badges?

Wat zijn badges en hoe werken ze?

Met de badges van Orange Thank You maken we jou de regisseur van je eigen Orange-ervaring. Wij geven jou een aantal missies. Voor elke succesvol uitgevoerde missie belonen we jou met een badge als erkenning. Eenmaal je 3 badges hebt verzameld, krijg jij een cadeau. Sterker nog, onze bibliotheek van badges zal geleidelijk aan toenemen. In de toekomst zal je nog meer missies kunnen uitvoeren.
Ontdek het volledige overzicht van badges en missies

Waar kan ik de lijst vinden van missies die ik kan uitvoeren?

Het volledige overzicht van onze badges kan je hier terugvinden, samen met de missie die om de badges te verdienen.

Hebben alle badges dezelfde waarde?

Elke badge heeft inderdaad identiek dezelfde waarde: voor elke 3 badges verdien je een cadeau. Voor Orange is elke klant waardevol, los van de waarde van zijn of haar abonnement of herlaadkaart. We kiezen bewust om geen waarde te linken aan de missie van de badge. Het downloaden van de My Orange-app of lid zijn van een Love abonnement zijn beide interacties die wij als Orange appreciëren en die wij evenredig willen belonen.

Ik verdiende al reeds een bepaalde badge maar ik heb hem nog niet gekregen?

Heb je een bepaalde missie volbracht en een badge verdiend, maar je hebt deze nog niet ontvangen? Sommige badges worden pas na een week of een maand toegekend.

Ik ben lid van Tribe maar heb geen Tribe badge ontvangen

Om je jouw Tribe badge te kunnen geven hebben we je telefoonnummer nodig zodat we je Tribe profiel met je Orange-abonnement te linken. Op je profielpagina van Tribe kan je jouw Orange gsm-nummer toevoegen. Eenmaal deze correct is ingevoerd kunnen we je jouw badge toekennen.

Waar kan ik al mijn verdiende badges en cadeaus terugvinden?

In de My Orange-app.
Je kan badges ook terugvinden in de My Orange-app, onder “Orange Thank You” kan je al je verdiende badges terugvinden. De badges die je heb verzameld bevatten geen slot meer.

Waarom heb ik geen Love, Domiciliëring of Goede Betaler badge?

Deze Badges zijn helaas enkel beschikbaar voor de contracthouder. Indien je op het contract staat van iemand anders heb je geen recht tot deze badges.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden