Menu
Hulp & Support

Hoe kan ik mijn smartphone online reserveren?

Jouw toestel online reserveren

Voel je je niet helemaal comfortabel om een toestel (gsm, smartphone of tablet) online aan te kopen, omdat je het bijvoorbeeld liever eerst wil zien en uittesten?

Online reserveren is een oplossing voor jou. Het toestel van jouw voorkeur kan je gedurende 1 dag voor jou opzij laten leggen in de winkel van jouw keuze. Je hoeft geen voorschot te betalen. Online reserveren is zonder enige verbintenis of verplichting tot aankoop. In de winkel kan je steeds beslissen om af te zien van de aankoop, om eventueel een andere kleur of uitvoering te kiezen (als die op voorraad is), of om hetzelfde toestel voordeliger aan te kopen in combinatie met een abonnement (bij beschikbaarheid).

Online reserveren is een dienst voor de klanten van de Orange webshop. De klant kan online de voorraad van een toestel in een Orange-shop van jouw keuze bekijken. Voor bepaalde toestellen biedt Orange de mogelijkheid om 1 exemplaar in de winkel te reserveren.

Eens je toestel gereserveerd is, ontvang je een e-mail ter bevestiging dat het beschikbaar is in de winkel van jouw keuze. Je kan je reservatie vanaf dat moment gaan ophalen. Je toestel blijft voor jou gereserveerd tot de sluitingstijd van de volgende werkdag, bv. tot maandagavond als je op zaterdag gereserveerd hebt.

Jouw toestel ophalen

Na reservatie blijft je toestel tot 1 werkdag na reservatie voor jou gereserveerd. Je dient het toestel op te halen voor sluitingstijd op de eerste werkdag na de dag van reservatie. Bekijk hier de openingsuren van de winkel van jouw keuze.

Enkele concrete voorbeelden :

  • Je reserveert je toestel online op maandag om 10u. Je toestel blijft gereserveerd tot dinsdag 18u (sluitingstijd)
  • Je reserveert je toestel online op vrijdag om 16u. Je toestel blijft gereserveerd tot zaterdag 17u (sluitingstijd)
  • Je reserveert je toestel online op zaterdag om 14u. Je toestel blijft gereserveerd tot maandag 18u (sluitingstijd)

Indien je voor een bepaalde reden je toestel niet op tijd kan komen ophalen, gelieve de winkel te contacteren. Indien je niet tijdig opdaagt, wordt het gereserveerde exemplaar terug in de stock geplaatst.

Jouw toestel betalen

Je hoeft op voorhand geen voorschot te betalen, je betaalt het volledige bedrag in de winkel. Bij betaling in de winkel krijg je steeds een factuur. Dit is het garantiebewijs.

De prijs op de webshop is niet contractueel bij het reserveren van een toestel. De prijs die je voor je toestel betaalt, is de prijs van het moment van aankoop in de winkel en niet de prijs van het moment van reservatie. De prijs die in de winkel geafficheerd is, is dus van toepassing.

Ontdek het uitgebreide aanbod op onze webshop

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden