Menu
Hulp & Support

LOVE-klant worden

Een LOVE-abonnement aanvragen? Dat is echt supereenvoudig: surf naar www.orange.be/love en een Orange-medewerker belt je op of kom naar een Orange-shop in jouw buurt.

Goed om te weten

  • Je kan kiezen tussen een Love Duo (abonnement met mobiele en internetdiensten) en een Love Trio (abonnement met mobiele, internet en tv-diensten).
  • Als je van mobiel tariefplan verandert, kan dat een impact hebben op de korting die je als mobiele klant krijgt (het ‘mobiele klanten voordeel’) op je internetdiensten.
  • Wens je over te schakelen van een Love Trio naar een Love Duo-abonnement of omgekeerd dan kan je de 5000 bellen.
  • Orange levert zijn diensten voor internet en tv via de kabelnetwerken van Telenet en VOO. Telenet en VOO leveren het kabelnetwerk en Orange staat in voor de installatie van de modem en de tv-decoder, die nodig zijn om de diensten van Orange te leveren. In uitzonderlijke gevallen kan het nodig zijn dat er een technicus van VOO of Telenet langskomt voor je kabelaansluiting maar ook in dit geval is Orange je enige contactpunt als je een vraag of probleem hebt.
  • Het is mogelijk om meerdere diensten (2 kabeldiensten, kabel en adsl, kabel en glasvezel,…) tegelijk te hebben. Op de netwerkverdeler of versterker die bij je thuis geïnstalleerd is, kan je twee modems en meerdere tv-decoders tegelijk aansluiten. Afhankelijk van welk model je hebt, is het mogelijk dat je een kabelsplitter moet installeren op de uitgang van de netwerkverdeler.
  • Op dit ogenblik kan je maar op één installatieadres en voor één factureringsadres (dat van je mobiele Orange-abonnement) op op een LOVE-abonnement intekenen.
Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden