Menu
Hulp & Support

Hoe activeer of deactiveer ik de optie Orange Football?

Hoe activeer ik de optie Orange Football?

Ik heb een Orange tv-abonnement (Love/Home Internet & TV)

Je hebt 2 opties:

  1. Als je een Orange tv-abonnement hebt, kan je je direct abonneren via de decoder op Orange Football . Zap naar één van de volgende 3 zenders: Eleven Pro League 1 (kanaal 35 of 135), Eleven Pro League 2 (kanaal 36 of 136) of Eleven Pro League 3 (kanaal 37 of 137) van DAZN en volg de instructies op het scherm.

    Als je je pincode bent vergeten, kan je deze terug vinden in de map die de technicus op de dag van de installatie ter beschikking heeft gesteld of door te bellen met onze klantendienst (5000). De activeringstijd op je decoder(s) en de Orange tv-applicatie is maximaal 24 uur.
     
  2. Ga naar je klantenzone, in de sectie "Mijn producten", "TV", "een optie toevoegen".

 

Ik heb geen Orange tv-abonnement (Love/Mobiele abonnement)

Als je geen Orange tv-abonnement hebt, moet je eerst TV toevoegen aan je pakket en dan de optie Orange Football toevoegen in je klantenzone in de sectie "Mijn producten", "TV", "een optie toevoegen".


Hoe desactiveer ik de optie Orange Football?

Als je je via de tv-decoder op de optie Orange Football hebt geabonneerd, is de abonnementsperiode minimaal 1 maand. Na de eerste maand kan je te allen tijde kosteloos deactiveren door te bellen naar onze klantendienst 5000 of op jouw klantenzone.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden