Menu
Blog

Welkom op onze Orange blog !

Tot uw dienst

We zijn heel blij om je hier te kunnen verwelkomen en we hopen dat je hier interessante informatie, praktisch advies en tips om je dagelijkse digitale leven te vergemakkelijken zal vinden.

13.12.2012 Céline Roman

Waarom een blog ?

Omdat bellen, sms’en en surfen echt niet meer genoeg is. Er zijn zo veel mogelijkheden met je gsm, tablet en laptop, en op de hoogte blijven van alle opties, apps, tips, shortcuts, nieuwtjes, ... is niet makkelijk. Daarom willen we jullie met deze blog alles brengen wat je nodig hebt om snel met je nieuwe smartphone of tablet te leren werken maar ook om er alles uit te halen dat erin zit.

Wat mag je hier verwachten?

In de rubriek “Mijn eerste stappen” vind je advies over hoe je van start kan gaan met je nieuwe toestel. Zo ben je zeker dat je het onderste uit de kan haalt.

Spendeer je veel tijd op Facebook, Twitter of ben je een echte appfanaat ? Dan moet je zeker de sectie “Sociale netwerken en applicaties” raadplegen. Hier lees je alles over de hipste apps, de leukste games, een nieuw sociaal netwerk of de laatste veranderingen aan de Facebook voorwaarden.

En dat is nog niet alles! Onder “Tips & Tricks” vind je de beste tips om een echte expert te worden in mobiele technologie.

Ten slotte willen we je ook graag helpen om je volgende gsm te kiezen, daarom testen we elke week een nieuwe smartphone. Onze reviews lees je uiteraard in de rubriek “Gsm reviews”.

We wensen je heel veel plezier op onze blog! Heb je vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties, dan horen we het graag. Je feedback is altijd welkom!

Tot gauw!

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.