Menu
Blog

Prime Video in België: 6 series en films die je moet gezien hebben!

Tech

Wat is Prime Video? En welke series zitten in hun aanbod? Ontdek hier welke toppers je ook in België kan streamen!

28.03.2024 Nelson MUSHIDY-WA-MUSHIDY

Wat is Prime Video?

Amazon, dat ken je vooral van zijn webshop. Maar de internetreus heeft ook een eigen streamingdienst: Prime Video. In de VS heeft dit videoplatform al meer dan 200 miljoen abonnees. Amazon Prime Video verovert ook België, want steeds meer landgenoten streamen films en series via dit platform.

TIP: met de Google Chromecast stream je films, series en meer direct van je smartphone of tablet naar je tv. Of kies voor Orange TV, want daar hebben we Prime Video al voor jou op geïnstalleerd!

De populariteit van Amazon Prime in België is vooral te danken aan de lage prijs. Vergeleken met Netflix en Disney Plus, twee andere streaminggiganten, biedt Amazon Prime een zeer lage prijs. De eerste 30 dagen zijn gratis, daarna kost een abonnement 2,99 euro per maand (of 25 euro per jaar).

De grote vraag blijft natuurlijk: wat moet je bekijken op Amazon Prime Video? Dit zijn onze aanbevelingen.

6 niet te missen originele Amazon-films en series

Net zoals originele Netflix-series enkel te bekijken zijn op Netflix, zijn originele Amazon-series alleen beschikbaar op Amazon Prime. Ze zijn exclusief geproduceerd door of met Amazon Studios. Ontdek onze favorieten!

1. Ricky Staniky

Wanneer drie jeugdvrienden een grap uithalen die misloopt, verzinnen ze het fictieve personage Ricky Stanicky als alibi om zichzelf te redden. Twintig jaar later huren ze een mislukte acteur en imitator in om zich voor te doen als hun fictieve vriend Ricky.

Knotsgekke komedie met Zac Efron en Jon Cena, van regisseur Peter Farrelly.

 

2. LOL: Qui rit, sort!

Philippe Lacheau nodigt 11 nieuwe deelnemers uit om mee te doen aan deze unieke ervaring. En wie lacht, gaat eruit! Ontdek seizoen 4.

 

3. Jack Ryan

Een veelbelovende CIA-analist wordt het veld in gestuurd.

John Krasinski speelt de held Tom Clancy in een van de beste spionageseries van de afgelopen jaren. Ontdek seizoen 1 tot en met 4.

 

4. Upgraded

Camilla Mendès (Riverdale) speelt Assepoester in deze romantische komedie. 100% feel good.

 

5. Road House

Dalton, een ex-UFC-vechter, probeert aan zijn duistere verleden en zijn hang naar geweld te ontsnappen door de eigenaar van een wegrestaurant op de Florida Keys te helpen. Remake van de cultfilm met Patrick Swayze, met Jake Gyllenhaal en Conor McGregor (MMA-kampioen) in zijn eerste rol op het scherm.

 

6. Reacher

Jack Reacher, een voormalig rekruut van het Amerikaanse leger, is uit de militaire politie gestapt. Zijn reis door het land zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij gevaarlijke onderzoeken. Jack Reacher is een succesvolle bewerking van de boeken van Lee Child, met Alan Ritchson (Fast and Furious X) in de hoofdrol. Klaar voor spannende en explosieve onderzoeken?

 

Prime Video streamen? Met Love, natuurlijk!

Je zal het snel genoeg merken: zodra je de smaak van het streamen te pakken hebt, wil je blijven gaan. Kies daarom voor extra veel internet aan een voordelig prijsje! 

Want met Orange Love kies je voor …

  • onbeperkt vast internet,
  • lekker veel mobiele data,
  • toegang tot 70 zenders als je Orange TV opneemt in je abonnement.

 

Prime Video staat al op je decoder. En de eerste 30 dagen? Die zijn helemaal gratis!

Ja, ik wil Love!

Lees ook:

▶️ Beste Netflix series en films
▶️ Disney Plus België: herbeleef de klassiekers
▶️ Welkom bij Smart Home van Orange

Found this useful? Share with

Nelson MUSHIDY-WA-MUSHIDY
Door mijn passie voor schrijven en technologie, creëer ik met deze blog dagelijks mijn eigen geluk.